# If you travel at a rate of 65 mph for 3 hours how many miles can you travel?

65mph times 3hours = 195 miles traveled

# If a car travels 40 mph for 2.5 hours It travels how many miles?

It travels 100 miles in 2.5 hours.

# If you travel at a rate of 70 mph for 10 hours how many miles can you travel?

700. See if you can figure out why.

# How many hours is 226 miles at 50 mph?

4 hrs 52 minutes

# If a car travels at 55 mph how many miles will it travel in 6 hours?

Type your answer here... The car will travel 330 miles in 6 hours.

# If one train is traveling at 42 mph and another is traveling at 50 mph and they are 276 miles apart how many hours will they meet?

42 + 50 = 92 mph combined speed 276/92 = 3 hours

# A carr travels 45 mph for 3 hours how many miles did it travel?

135 miles. (45 x 3 = 135)

# 50 mph how far can you travel in an hour?

50 miles per hour.

# How many hours to drive 343 miles at 50 mph?

That depends on your speed and the number of stops you make. However, if you average 50 miles per hour for the entire distance, your total driving time would be about 6 hours …and 52 minutes.

Answered

# How many 318 miles is in hours?

A mile is a unit of distance. An hour is a unit of time. The two units are therefore incompatible.

Answered

# How many hours does it take to travel 106.3 miles at 50 mph?

Dividing distance travelled by speed gives 106.3/50 = 2.126 hours or 2 hours 7 minutes 33.6 seconds.

Answered

# How many hours does it take to travel p miles if you travel at the rate of 60 mph?

p / 60 hours.

Answered

# How many hours is in 216 miles at 50 mph?

Just divide the distance by the speed.