# How many weeks are in 15 years?

# How many hours can a 15 year old work a week?

That would depend on what state you live in. You can contact your local Job Service or Dept. of Employment.

# 4 years and 15 weeks equal how many days?

Making the assumption that one of those four years is a leap year, 4 years and 15 weeks is equal to (3 x 365) + 366 + (15 x 7) = 1566 days.

# How many days in 15 weeks?

7 days in a week 7 x 15 = 105

# How many hours a week can a 15 year old work during school season?

Well, normally highschools close at 2:30 pm. So I'd say the best time to work is 4:00pm-7:00pm. Its good for when you work at a groccery store, or maybe a resteraunt. It depen…ds though, most of the time you say the time you finish school to your boss, and he/she will give you the best time for "the work". If you get lucky you can choose this.

# 4 years 15 weeks is how many days?

1566 days

# How many days in 4 years and 15 weeks?

Given that any set of four years will contain one leap year, and one leap year only, the sum to work out will be: (3 x 365) + 366 + (15 x 7) This is equal to 1566 days.

# How many hours can a 15 year old work a week in Florida?

This rule applies for 14 and 15 year old teenagers in Florida: Maximum hours when school is in session: - 15 hours a week - 3 hours per day on school days - 8 hours a… day Saturday, Sunday and non-school days, when school days do not follow, until 7pm Maximum hours when school is not in session: - 40 hours per week - 8 hours per day - May not work before 7am or after 9pm from June 1 - Labor Day Breaks and Six Days Limitations All minors should work no more than 4 consecutive hours without a 30-minute uninterrupted break and no more than six consecutive days. These limitations apply when school is in session, as well as when school is not in session.

# How many days are in 4 years and 15 weeks?

days in 4 years 365x4 = 1460 days days in 5 weeks 5x7 = 35 days total days 1460 + 35 = ?

# How many days are there in 4 years 15 weeks?

Assuming that any one of these years is a leap year, then 4 years 15 weeks is equal to (365 x 3) + 366 + (15 x 7) = 1566 days.

# How many days are in 4 years 15 weeks?

1,565 days 365 x 4 = 1460 days. 15 x 7 = 105 days. 1460 days + 105 days = 1,565 days.

# 15 days is how many weeks?

2 weeks and 1 day

# 15 years equals how many weeks?

15 times 52 wks = 780 wks

Answered

# How many weeks is 15 days?

Two weeks and one day !

Answered

In Calendar

# How many days are there in 15 weeks?

There are 7 days in one week. Therefore, 15 weeks is equal to 15 x 7 = 105 days.

Answered

# How many hours a week can a 15 year-old work in Alabama?

they can work as many hours as they want as long as their boss is not found by the feds and arrested for child abuse.

Answered

# How many months are there in 15 weeks?

To be exact would require knowledge of when the 15 weeks were due to the different number of days in each month; however an approximate calculation can be done using an averag…e month of 52 weeks Ã· 12 months = 4 1 / 3 weeks per month: 4 1 / 3 weeks â 1 month â 15 weeks â 15 Ã· 4 1 / 3 months = 15 Ã· 13 / 3 months = 15 x 3 / 13 months = 3 6 / 13 months â 3 1 / 2 months (a little under) .

Answered

In Uncategorized

# How many weeks in 15 months?

64.. weeks