What would you like to do?

If the average lifespan is 70 years how many days hours minutes seconds is that?

Would you like to merge this question into it?

already exists as an alternate of this question.

Would you like to make it the primary and merge this question into it?

exists and is an alternate of .

simple 1st take 70 years divide it by 4 because every 4 years there is one extra day :) so

70/4=17.5 which is 17 extra days :)

1 year = 365 days

so 365 times 70 years:

365*70 = 25550 days + 17 extra days = 25567 days

now multiply it by 24 for the hours

25567*24 = 613608 hours

n finally how many minutes (not seconds) in one hour so you multiply 613608 by 60 minutes (not seconds)

613608*60= 36816480.... there you go :)

70 years = 25567 days
70 years = 613608 hours
70 years = 36816480 minutes (not seconds)

give or take a few lol because of daylight savings time dst :P hope this answers your question :) ************************************************************** Note: 70 years starting January 1, 2009 - January 1 2079 1 Year = 365 days / 15 of the 70 years have 366 days (leap years) ************************************************************** (70 x 365) + 15 = 25,565 days 25565 x 24 = 613,560 hours 613560 x 60 = 36,813,600 minutes 36813600 x 60 = 2,208,816,000 seconds *************************************************************** Answer: 70 Years = 3,640 Weeks = 25,565 days = 613,560 hours = 36,813,600 minutes = 2,208,816,000 seconds
1 person found this useful
Thanks for the feedback!

What is 31.71 years in years days hours minutes and seconds?

  I got 31 years, 259 days, 3 hours, 36 minutes, and 0 seconds. 31 years remainder .71 365 * .71 = 259 days remainder .15 24 * .15 = 3 hours remainder .6 60 * .6 =

1 year equals how many days hours minutes seconds?

1 year equels 365 days, 8,760 hours, 525,600 minutes ,and 31,536,000 seconds

What is 10.23 years in days hours minutes and seconds?

10.23 years = 322827353 seconds per google (Just less than 365 1/4 days per year) 322827353/60 = 5380455 remainder 53, so 53 seconds. 5380455/60 = 89674 remainder 15, so

How many years hours minutes seconds is 50 years?

Obivously, the are 50 years in 50 years 50 x 365.25 days x 24 hours = 438,300 hours 50 x 365.25 days x 24 hours x 60 minutes = 26,298,000 minutes 50 x 365.25 days x 24 hour

Put 8.32 minutes in to hours seconds days or years?

On Google search for 8.32 minutes in seconds and you will find out. Instead of seconds you can also write years,decades,millenia,millenium,century's,hours,days etc.....

50

How many minutes and hours are in 70 minutes?

1 hour, 10 minutes

How many months days hours minutes and seconds are in one year?

one orbit of the sun = 365.2425 days = 31 556 952 seconds

How many days hours and minutes is 100000 seconds?

1 day 3 hours 46 minutes 40 seconds is equal to 100,000 seconds.

How many hours minutes seconds in 2 days?

in two days ther are: - 48 hours - 1440 minutes and .... - 86400 seconds

How many days hours minutes and seconds are there in a year?

365 days 8760 hours 525,600 minutes 31,536,000 seconds Leap years have an extra day. 366 days 8784 hours 527,040 minutes 31,622,400 seconds

How many day week minute second 70 year?

70 years is equivalent to: 25,567.5 days or 3,652.5 weeks or 36,817,200 minutes or 2,209,032,000 seconds
In Science

How many hours and minutes and seconds in a day?

60 seconds in a minute 60 minutes in an hour 24 hours in a day 1440 minutes in a day 86,400 seconds in a day
In Science

How many months weeks days hours minutes seconds in 12 years?

12, 48, 306, 1836, 11060 wait i messed up.. i forgot the minutes so it goes months weeks days hours seconds
In Uncategorized

How many days hours minutes and seconds is 40 years?

350,400 hours : 0 minutes : 0 seconds.
In Algebra

1.1667 minutes.
In Science

How many hours and minutes and seconds are in an average year?

An average year is 365.25 days. I.e. 8766hrs or 525,960 mins, or 31,557,600 seconds