3/4 of a year There 12 months in a year. Here you are simply dividing 9 months by 12 months, which equals 9/12, which is the same thing as 3/4.

I guess you mean 9 months as a fraction of a year. 1 year = 12 months ⇒ 9 months = 9/12 of a year = 3/4 = 0.75

9 is am integer, not really a fraction. But you can express it as 9/1.

No. The number nine is written as "9". if you need to express that it is exactly nine, and not a little more or less, you might express it as "9.0". "0.9" is the decimal equivalent of the fraction 9/10.

9/180 or in simplest form 1/20

9 months of a year as a decimal is 0.75

1/5 of 45 = 45/5 = 9 As a fraction, that would be 9/1 although why would anyone want to express an integer as a fraction?

.45 as a fraction would be : 4/10 + 5/100 45/100 9/20

5.9 = 59/10

9 months. Since there are 12 months in a year, you multiply 12 months by 3/4 to get 9.

There are: 12+9 = 21 months

percentage of 9 months of 1 year = 9/12 * 100% = 75%

79/9 is an improper fraction and there is no way to express it as a whole number.

139/10 can be the improper fraction 13 and 9/10 can be the mixed number 1.39 as a fraction is 139/100.

one tenth of 9 years = 0.9 year or 10.8 months 1/10 * 9 years = 0.9 year * 12 months/1 year = 10.8 months

An Icelandic school year lasts 9 months. An Icelandic school year lasts 9 months.

0.75 or 3/4 depending on whether you need a decimal or a fraction. Also the number may be slightly different based on which months of the year are being counted and not counted.

9 years x 12 months per year = 108 months

There are 9 months in 0.75 or 3/4 of a year

Since there are 12 months in a year, 9 months = 0.75 years (9/12) Therefore you have a total of 2.75 years Since there are 365 days in a year there are 1104 days in 2 years and 9 months (of course this depends on which 9 months you include)

3 quarters. There are 12 months in a year a quarter of a year is 3 months, 3 quarters is 9 months.

There is no multiple of 9 giving the 0 at the end except 10. The fraction form of 69 would only be possible to express as 69/100.

9 months is 9/12 of a year and in decimal form it is 0.75

three quarters of a years is 9 months. 3/4 of 12 months = 9 months

1 year = 12 months so 9 years = 9*12 = 108 months. Simple!

3/4,2/9 express in similar fractions is 12/36,4/36

None, a year is 12 months.

about 9 months i think

9 months / 12 months = 0.75 Converting decimal to a percentage: 0.75 * 100 = 75%

There are 12 months in a year, so a quarter of a year = 12/4 = 3 months. 3 quarters = 3 times 3months = 9 months.

probably like .9% cause i got like 500 frogs in my backyard

What I've read was that she spent 9 months of the year in the underworld, I hope this helps!

There are about 274 days in 9 months. Months do not have a fixed number of days, the average being about 30.4 days per month. 9 months is 3/4 of a year, which is about 274 out of the 365 days.

No. (Though you could express it in decimal form, as 1.285714285714..., a repeating non-terminating decimal.)

It is@ 9/12 times 100 = 75%

Two years is 24 months. 85% of 24 is (24) x (85/100) = (24) x (17/20) = 20.4 months. Hence 85% of a two year sentence is 20.4 months and not 9 months

Let us say that we start with January first. The first 9 months of the year (and assuming it is not a leap year) add up to 273 days. So you have 9 months and ten days.

9 years x 12 months in a year = 108 months

The question is not complete, but assuming the last time period is "3 months and 1 year," here is the answer: 3 years, 2 months 9 years, 4 months 1 year, 3 months = 13 years, 9 months

No. It most certainly does not.

the underworld with Hades.

1 Year is equal to 12 months so 108 months is equal to 9 years.

A female: 1 year and 6 months. A male: 9 months.

from beginning of decmeber to beginning of septmber of the next year = 9 months

In most US locations, 9 months, with 3 months of summer vacation (June, July, August). The school year will normally run from late August or early September to late May or early June. Because of Christmas and other holidays, the school year is often not a full 9 months.

Expressed as a proper fraction in its simplest form, 6/9 is equal to 2/3 or two thirds.

There are 12 months in one year. Therefore, 116 months is equal to 116/12 = 9 remainder 8 or 9 years 8 months or 9.6 recurring (that is, 9.6666..) years.

fraction of -9 = -9/1

180/100 = 18/10 = 9/5 which means 9 cars for every 5 people

0.75 year = 3/4 year = 9 months

9 percent to a fraction = 9/100 9% = 9%/100% = 9/100 in fraction