Study guides

Q: How long to travel 180 miles at 60mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

Three hours at 60mph

180 / 60 = 3 hours ■

60+60+60=180 180+20=200

Three hours.

At 20 miles per gallon, it would take 9 gallons to travel 180 miles.

Three hours 21 minutes 60 x 3 = 180 leaving 21 miles @ 60mph i.e. one mile per minute

Divide 180 by the average speed (60) and you will have your answer.

2 hours and 24 minutes

180 meters = 0.111846815 miles

4 hours 30 minutes.

What you first need to do is figure out how many miles you can travel on one gallon of gas. And then multiply this by how far you're traveling.

180 miles (60 x 3 = 180).

People also asked