answersLogoWhite
Math and Arithmetic
Mathematical Finance
Time

How many hours and minutes are there in 150 minutes?

567

Top Answer
User Avatar
Wiki User
Answered
2011-08-22 21:37:18
2011-08-22 21:37:18

2 hours and 30 minutes

001
๐Ÿฆƒ
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0

Related Questions


There are 5 half hours in 150 minutes.


1 hour = 60 minutes so 150 hours = 150*60 = 9000 minutes.


150 minutes. 60 minutes/hour*2.5 hours = 150 minutes.


2.5 hours = 150 minutes


150 minutes are in 2.5 hours.


2.5 hours or 2 hours 30 minutes.


150 hours are in 9000 minutes.60 minutes = 1 hourso 9000 minutes = 9000/60 = 150 hours.


150 minutes in 2 1/2 hours (60 * 2.5 = 150)


I believe you are asking how many minutes are in 2 hours and 30 minutes. The answer would be 150 minutes. There are 60 minutes in an hour, so in 2 hours there are 120 minutes, then plus 30 gives you 150.


An hour is equal to 60 minutes, so 150 minutes is equal to 2 and a half hours or 2 hours and 30 minutes.Two hours and thirty minutes, or two and a half hours, or 2.5 hours.


60 minutes = 1 hour so 150 minutes = 2.5 hours


There are 60 minutes in one hour, so 120 minutes is equal to 2 hours and 150 minutes is equal to 2 hours and 30 minutes (or 2 and 1/2 hours).


(150 hr)*(60 min/hr) = 9000 minutes



150 what? Days? Years? Centuries? 150 months to hours and minutes


150 minutes = 2 and a half hours.


1 hour = 60 minutes 2.5 hours = (2.5 x 60) = 150minutes


150 minutes. One hour consists of 60 minutes. Two hours equals 120 minutes. Half of an hour would be 30 minutes. Which brings the total number of minutes in 2 and a half hours to 150.


Just divide the number of minutes by 60.


You have to know that there are 60 minutes in an hour. "2 and one half hours" = 2.5 hours (2.5 hours)*(60 minutes/hour) = 150 (hours*minutes/hour) = 150 minutes Note that you multiply & divide the units as if they were numbers. This is dimensional analysis.


There are 150 minutes in 2+1/2 hours; there are 60 minutes per hour.


60 minutes = 1 hour so 150 minutes = 2 hours + 30 minutes.


1 hour = 60 minutes 2 hours = 2 x 60 = 120 minutes 2 hours and 30 minutes = 120 + 30 = 150 minutes


150 minutes (2.5 x 60 = 150)


Note that 1 hour = 60 minutes. Then, 2 hours = 120 minutes. Add that by 30 to obtain 150 minutes, which is the same as 2 hours and 30 minutes.



Copyright ยฉ 2020 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.