answersLogoWhite

0


Top Answer
User Avatar
Wiki User
Answered 2009-06-27 15:38:11

2 months because 30 days is a month. 60/30 = 2.

345
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
1
๐Ÿ˜‚
0
User Avatar

Your Answer

Loading...

Still have questions?

Related Questions

How many days is in 60 days?

I assume you mean months which about 2 months are in 60 days. If not 60 days are in 2 months. Then maybe its in 3 months in a half


how many months are 60 days?

1 month,29 days or 2 months 1 day


How many months are there in 60 days?

Two months containing 30 days.


How many days are in 60 months?

1,826.21


How many days in the first two months of a leap year?

60 days


How many months make 60 days?

Near enough 2 months. Although 2 months can also be 59, 61 or 62 days.


How Long Is 60 Days?

60 days is about close to 2 months


Is 60 days two months?

yes there are 60 days in two months.Because in one month there is 30,sometimes. ____________________________ 60 days is APPROXIMATELY two months. Depending on the months, it could two months plus a day, or two months MINUS one day.


How many days are 2 months?

It depends on which two months. July and August are 62 days. June and July are 61 days. February and March are 59 days (non-leap) or 60 days (leap).


How many days is 720 months?

Converting days to Julian years, including average numbers of leap years, 720 months would equal 60 years or 21915 days.


How many business days in 3 months?

there would be 60, because 5 days a week, 4 weeks in a month then 3 months 5*4=20*3=60 <edit> This is so incorrect because most months have more than 4 weeks. There are 260 business days in 2016. This is 65 work days in 3 months.


How many seconds are in 6 months?

15,552,000 with only months with 30 days 2592000 * 6 = 15552000 60 seconds in a minute. 60 minutes in an hour = 3,600 seconds in an hour 24 hours in a day = 86,400 seconds in a day February has 28 days, or 2,419,200 seconds Months with 30 days have 2,592,000 seconds Months with 31 days have 2,678,400 seconds


How do you get How many seconds are there in 6 months?

15,552,000 with only months with 30 days 2592000 * 6 = 15552000 60 seconds in a minute. 60 minutes in an hour = 3,600 seconds in an hour 24 hours in a day = 86,400 seconds in a day February has 28 days, or 2,419,200 seconds Months with 30 days have 2,592,000 seconds Months with 31 days have 2,678,400 seconds


How many months will you be if you are a million seconds old?

Answer 1:Divide the seconds by 86400 (= 24 x 60 x 60) to get the number of days. Divide the days by 30 to get an approximation of the number of months.Answer 2:You aren't any amount of months old. The above equation, while valid, works out to 11.574074074074074074074074074074 days. (approximately).


How many days are there in the first 2 months of a leap year?

60. (31 for January and 29 for February)


How many days is two months?

It depends which months. February has 28 days, 29 on leap years, September, April, June and November all have 30 days, and every other month has 31. On average it is about 60 days.


How Many Minutes Is 2 Months?

Months have different numbers of days. If we assume sort-of-average months of 30 days, you have to multiply all of the following numbers:2 (the number of months) 30 (days per month)24 (hours per day)60 (minutes per hour)Months have different numbers of days. If we assume sort-of-average months of 30 days, you have to multiply all of the following numbers:2 (the number of months)30 (days per month)24 (hours per day)60 (minutes per hour)Months have different numbers of days. If we assume sort-of-average months of 30 days, you have to multiply all of the following numbers:2 (the number of months)30 (days per month)24 (hours per day)60 (minutes per hour)Months have different numbers of days. If we assume sort-of-average months of 30 days, you have to multiply all of the following numbers:2 (the number of months)30 (days per month)24 (hours per day)60 (minutes per hour)


QHow many months in 60 years?

There are: 60*12 = 720 months


How many days is 2 months 20 days 7 weeks?

7 weeks = 7 x 7 = 49 days 20 days + 7 weeks = 69 days If the months have 28 days, then (2 months+20 days+7 weeks) = 56 + 69 = 125 days. If the months have 29 days, then (2 months+20 days+7 weeks) = 58 + 69 = 127 days. If the months have 30 days, then (2 months+20 days+7 weeks) = 60 + 69 = 129 days. If the months have 31 days, then (2 months+20 days+7 weeks) = 62 + 69 = 131 days.


How many weeks are in two months?

On the Gregorian Calendar, two months can be 59, 60, 61, or 62 days, which is 8 weeks and 3, 4, 5, or 6 days.


How many years are there in 60 months?

There are 12 months in one year. Therefore, 60 months is equal to 60/12 = 5 years.


How many months and days are 68 days?

5.6 months.


How many months behind before house is foreclosed?

Usually after 90 days. A good rule of thumb is 60 days after the first missed payment.


How many months are in a 5 year?

60 months


Can you lose 50lbs in 2 months?

Most probably not. Two months is about 60 Days. 50 lbs@60 Days is almost one Pound a day. That is not a realistic or sustainable loss rate.