Study guides

Q: How many seconds are in 1 hour 15 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

There are 900 seconds in 15 minutes. (15 minutes is a quarter of an hour) You find this out by multiplying 60 (seconds in a minutes) by 15 (minutes).....HOPE THIS HELPED! :)

A quarter hour = 15 minutes = 15*60 = 900 seconds.

1/4 hour = 60/4 minutes = 15 minutes = 15 x 60 seconds = 900 seconds

15 × 60 = 900 minutes.Note: there are 60 seconds to a minute, and 60 minutes to an hour.

there are 60 seconds in one minute; 3600 seconds in one hour at 1 hr 15 minutes that is 3600 + 15x60 = 4500 seconds

0.25 hour = 15 minutes 1 minute = 60 seconds therefore 15 x 60 = 900 seconds.

5475 seconds is 1 hour 31 minutes and 15 seconds.

480 seconds = 8 minutes = 2/15 (0.1333...) of an hour.

15 minutes = 900 seconds15 minutes = 15 minutes * 60 seconds/1minute = 900 seconds

It is 2 minutes and 15 seconds

9435 seconds 60 seconds = 1 minute 9435 seconds = 9435 / 60 = 157 minutes 15 seconds 60 minutes = 1 hour 157 minutes = 157 / 60 minutes = 2 hours 37 minutes 15 seconds

4 minutes and 15 seconds

1 minute = 60 seconds 15 minutes = 15 x 60 = 900 seconds

15 seconds

It is 900 seconds. It is one quarter of an hour.

60 minutes in 1 hour=120 minutes in 2 hours Total minutes=135 60 seconds in 1 minute 135 X 60=8100 seconds

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 15 seconds is equal to 15/60 = 0.25 minutes.

1minute and 15 seconds or 1.25 minutes

6 minutes and 15 seconds

135 seconds is equal to 2 minutes 15 seconds.

15 minutes to the hour.

There are 15 minutes in a quarter of an hour

1 minute = 60 secondsTherefore 15 minutes = 900 seconds

17 hours 15 minutes is 62,100 seconds.

180.25 minutes in 3 hours 15 seconds.