### How long does it take to do ten miles at 80mph?

7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds.

### 42 minutes plus 16 minutes 27 seconds?

answer in minutes AND seconds - 58 minutes and 27 seconds answer in seconds - 3,507 seconds

### What is 10 minutes and 21 seconds pluss 11 minutes and 58 seconds?

10 minutes + 11 minutes = 21 minutes 58 seconds + 21 seconds = 79 seconds 79 seconds = 1 minute and 19 seconds 21 minutes + 1 minute and 19 seconds = 22 minutes and 19 seconds

### How many minutes and seconds in 321 seconds625 seconds542 seconds and 203 seconds?

321 seconds - 5 minutes 21 seconds 625 seconds - 10 minutes 25 seconds 542 seconds - 9 minutes 2 seconds 203 seconds - 3 minutes 23 seconds

### What is 7 minutes and 52 seconds plus 3 minutes and 43 seconds?

7 minutes and 52 seconds plus 3 minutes and 43 seconds is 11.583 minutes OR 11 minutes 35 seconds.

### What is 12 minutes and 22 seconds minus 2 minutes and 32 seconds?

12 minutes and 22 seconds minus 2 minutes and 32 seconds = 9 minutes and 50 seconds.

### 19 minutes 30 seconds minus 12 minutes 40 seconds equals?

19 minutes 30 seconds minus 12 minutes 40 seconds = 6.833 minutes OR 6 minutes 50 seconds.

### What is 210 seconds in minutes?

60 seconds are in a minute. 180 seconds are in 3 minutes. 210 seconds are 3 minutes and 30 seconds.

### How many seconds are in 7.7 minutes?

1 minute = 60 seconds 2 minutes = 120 seconds . . 7 minutes = 420 seconds 7.7 minutes = 462 seconds

### What is 18 minutes in seconds?

18 minutes = 1,080 seconds (multiply minutes by 60 to get seconds).

### How many minutes is 500 seconds?

500 minutes is 500 minutes - if you want to convert to another unit of measurement you need to include that in the question so we know how to do the math.

### How many seconds and minutes are in 250 seconds?

250 seconds = 4 minutes and 10 seconds. 4 minutes x 60 = 240 seconds +10 seconds = 250 seconds

### How many minutes are in these seconds 142951175?

142,951,175 seconds / 60 = 39,708.6 minutes 142,951,175 seconds = 2,382,519 minutes 35 seconds = 2,382,519 7/12 minutes or 2,382,519.58333+ minutes

### How do you convert 221 seconds into minutes and seconds?

one way to look at it there are 60 seconds in 1 minute. 1 minute = 60 seconds 2 minutes = 120 seconds 3 minutes = 180 seconds 4 minutes = 240 seconds so 221 seconds is between 180 seconds and 240 seconds so 221 seconds is equal or greater to 3 minutes and less than 4 minutes so therefore the answer is 3 minutes plus some seconds if you take 180 from 221 =… Read More

### How many minutes and seconds are in 2120 seconds?

35 minutes and 20 seconds in total. Or 35.33333 minutes.

### How long is 4 minutes in seconds?

Four minutes is 240 seconds (multiply minutes by 60 to get seconds).

### How much minutes is there in 1620 seconds?

1,620 seconds = 27 minutes (divide seconds by 60 to get minutes).

### How much seconds is in 40 minutes?

40 minutes = 2,400 seconds (multiply minutes by 60 to get seconds).

### Write the conversion factor for seconds to minutes use the factor to covert 90 seconds to minutes?

From seconds to minutes: 1 minute/60 seconds For 90 seconds: (90 seconds)*(1 minute/60 seconds)=1.5 minutes

### How many seconds and minutes in 625 seconds?

600 seconds would be 10 minutes, then add the other 25 seconds and... 625 seconds = 10 minutes and 25 seconds

### What is 10minutes and 21seconds plus 11 minutes and 58 seconds?

(10 minutes 21 seconds) + (11 minutes 58 seconds) = 22 minutes 19 seconds.

### How many minutes and seconds are in 530 seconds?

There are 8 minutes and and 50 seconds in 530 seconds

### How many seconds in 800 minutes?

1 minute = 60 seconds 100 minutes = 6,000 seconds 800 minutes = 48,000 seconds

### How many seconds are in 7 minutes?

There are 420 seconds in 7 minutes, since 7 minutes * 60 seconds/minute = 420 seconds.

### How many seconds are in 8 minutes?

There are 60 secs (seconds) in one minute. To work this out multiply 8 by 60. There are 480 secs (seconds) in 8 minutes.

### How many minutes in 705 seconds?

60 seconds = 1 minute 600 seconds = 10 minutes 660 seconds = 11 minutes 705 - 660 = 45 Answer: 11 minutes 45 seconds