# If you had unprotected sex about 15 minutes after a man ejaculated but his penis was only inside you for 10 seconds should you be worried about pregnancy?

123

###### Wiki User

The chances of pregnancy are extremely low, but there is a chance he could have pre-ejaculated inside you during those 10sec. There may be a chance. I'd recommend you to buy a pregnancy test if you miss your period.

๐
0
๐คจ
0
๐ฎ
0
๐
0

## Related Questions

All weeks, days, hours, minutes, and seconds of pregnancy are important.

7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.

answer in minutes AND seconds - 58 minutes and 27 seconds answer in seconds - 3,507 seconds

321 seconds - 5 minutes 21 seconds 625 seconds - 10 minutes 25 seconds 542 seconds - 9 minutes 2 seconds 203 seconds - 3 minutes 23 seconds

10 minutes + 11 minutes = 21 minutes 58 seconds + 21 seconds = 79 seconds 79 seconds = 1 minute and 19 seconds 21 minutes + 1 minute and 19 seconds = 22 minutes and 19 seconds

7 minutes and 52 seconds plus 3 minutes and 43 seconds is 11.583 minutes OR 11 minutes 35 seconds.

12 minutes and 22 seconds minus 2 minutes and 32 seconds = 9 minutes and 50 seconds.

19 minutes 30 seconds minus 12 minutes 40 seconds = 6.833 minutes OR 6 minutes 50 seconds.

60 seconds are in a minute. 180 seconds are in 3 minutes. 210 seconds are 3 minutes and 30 seconds.

18 minutes = 1,080 seconds (multiply minutes by 60 to get seconds).

1 minute = 60 seconds 2 minutes = 120 seconds . . 7 minutes = 420 seconds 7.7 minutes = 462 seconds

60 seconds = 1 minute600 seconds = 10 minutes6000 seconds = 100 minutes6000 seconds * (times) 6 = 36000 seconds100 minutes * 6 = 600 minutes.

250 seconds = 4 minutes and 10 seconds.4 minutes x 60 = 240 seconds+10 seconds = 250 seconds

999 seconds = 16.65 minutes or 16 minutes 39 seconds

300 seconds * 1 minutes/60 seconds = 5 minutes

1,620 seconds = 27 minutes (divide seconds by 60 to get minutes).

198 seconds is 3.3 minutes (3 minutes 18 seconds).

577 seconds is 9.6167 minutes or 9 minutes 37 seconds.

40 minutes = 2,400 seconds (multiply minutes by 60 to get seconds).

Four minutes is 240 seconds (multiply minutes by 60 to get seconds).

35 minutes and 20 seconds in total. Or 35.33333 minutes.

142,951,175 seconds / 60 = 39,708.6 minutes 142,951,175 seconds = 2,382,519 minutes 35 seconds = 2,382,519 7/12 minutes or 2,382,519.58333+ minutes

###### Pregnancy SymptomsTimeMath and ArithmeticLaw & Legal Issues

Copyright ยฉ 2020 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.