you divide the number of 15 seconds by 15 and then times it by 60
your heart beats 2,100 beats in 30min
Approximately 252,000 times an hour at 70 beats per minute. 70 beats X 60 seconds = 4,200 4,200 X 60 minutes = 252,000
9 days, 22 hours, 5 minutes and 43 seconds...
It beats 75-85 beats per minute. In 45 seconds it would beat about 65 beats.
If your heart beats 60 times per minute (a good heart rate for an athlete) your heart will beat 180 times in three minutes.
It beats 13 times every 10 seconds
Heart beat? I'll guess. If you are in ok shape and your resting heart rate is 60 then it beats 10 times in 10 seconds. If you are moderately exercising and your rate is 120 then in 10 seconds it beats 20 times.
Count how many times your heart beats....for one minute. Or count for 15 seconds and multiply by 4.
1 minute = 60 seconds 234 beats per minutes = 234 beats per 60 seconds = 234 ÷ 60 beats per 60 ÷ 60 seconds = 3.9 beats per second
About as many times as its heart beats in two minutes divide by 2...
A cows heart rate is 48 to 84 beats per minute. So a cows heart beats 96 to 168 times in 2 minutes.
The heart beats about 100,000 times a day, on average. Generally, the heart beats around 70 times per minutes, or just over 4,000 times per hour.
On an average, the heart of an adult beats about 72 times a minute and that of a child beats between 90 and 120 times a minute. Hence, in a day (that is, 1, 440 minutes), on an average, the adult heart beats 103, 680 times and a child's hearts beats between 129, 600 and 172, 800 times.
8400 timesyou just multiply the times per second times the seconds
15, 000, 000.
sit down. relax. count the number of times your pulse beats in 15 seconds and multiply that by 4.
count how many times your heart beats in ten seconds then multiply that number by 6
u stupid~60 seconds in 1 minute. 60/15=4 therefore 4n
heart beats 70 to 75 times per minutes
Breath Really Fast Then Count For Twenty Seconds And Then Count How Many Times The Heart Beats In 20 Seconds And There's Your Answer.
Sit quietly and find your pulse in your wrist. Use your first two fingers, not your thumb. Count the number of beats for 15 seconds, and multiply the number of beats times 4 to get the heart rate per minute. For example, if you count 18 beats in 15 seconds, your heart rate would be 18 x 4, which would be 72 beats per minute.
It beats 100,000 times.
8000000 125000 seconds= 2083.3 minutes=34.72 hours= not quite a day and a half