Q: How many miles did a truck travel if they drove for 13 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

The truck will travel 60 miles in one hour.

13 hours x 50 mph = 650 miles

195 miles

20 MPH means that the truck travels 20 miles every hour, so it takes 2 hours to travel 40 miles.

The difference in distance traveled is 50 miles (350 - 300 = 50)We also know that the car is going 10mph faster than the truck is.Using that information we can find out the time taken for the car and truck to go their respective distances.We take the extra 50 miles traveled by the car and divide it by the 10mph faster that the car is traveling than the truck(50 miles / 10mph = 5 hours)So we now know that it took the truck 5 hours to travel 300 miles.(300 miles / 5 hours = 60mph)To check your answer you can see if the cars speed matches up with the information given in the initial question.So we have (350 miles / 5 hours = 70mph)70mph is indeed 10mph faster than the truck, therefore, the answer is correct.

No, She would have only driven 336 Miles on Monday.

speed is distance divided by time. 200/4 = 50 miles per hour

The truck drove to Edward's garage. This sentence is strange, since it implies that the truck drove itself to Edward's garage without any assistance, such as a driver. Nevertheless, "truck" is the subject of the sentence, and "drove" is the verb.

What you first need to do is figure out how many miles you can travel on one gallon of gas. And then multiply this by how far you're traveling.

180/15 = 12 240 / 12 = 20 420 galls is needed.

In my 2007 Ford F150 truck I drove about 30 miles after the fuel light came on.

If you take US 281 south, its 165 mi, 2 hours 48 mins I assume your in a car/truck for time of travel.