Best Answer

if u want speed do distance divide by time but first u need to change 120 km to meters and 2 hours to minutes then divide them

* * * * *

Why change km to metres and hours to minutes? Why not just do 120 km / 2 hours = 120/2 km per hour = 60 km per hour. The end!

More answers

Let us change 70.0 m/s to kph

70.0 m/s (1 kilometer/1000 meters)(3600 seconds/1 hour)

= 252 kilometer an hour

Distance = Rate * Time

Distance = 252 Kph * 6.5 hours

= 1638 Kilometers

Average speed = (total distance) / (total time)

Total distance = (112 + 182) = 294 km

Total time = (112/79 + 182/100) = 3.2377 hours (rounded).

Average speed = (294 / 3.2377) = 90.805 km/hr(rounded)

To calculate the average speed simply divide the distance by the hours driven. 140 kilometers divided by 2 hours equals 70 kilometers per hour.

The average speed is 70.2 km/h

18.06 meters per second.

Her average speed is... 20 Km/h

42

32 km/h

Q: Calculate the average speed in km h of a car that drives 140 kilometers in two hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about General Science

Anything that goes 543 kilometers in 6 hours is averaging 90.5 kilometers per hour

The bus' average speed is two (2) km per minute.

The calculation required is: distance divided by time = average distance per second 98 meters divided by 10 seconds = 9.8 meters per second. To calculate in commonly used kilometers per hour multiply by 3600 ( to get Hours )and divide by 1000 ( to get Kilometers) or simply use 3.6 as a factor. 9.8 meters per second times 3.6 = 35.28 kilometers per hour 9.8 meters per second times 3600 divided by 1000 = 35.28 kilometers per hour

60 km/hour

About 600 km

Related questions

225÷287×60equal

Just over six and a half hours... D'oh !

53

your average speed is 50 kilometers per

30 kilometers in two hours or 15 kilometers per hour.

55 minutes is 55/60 hours. 6km divided by 55/60 = 6.5km/h

Twenty miles an hour

Calculate the total time, and the total distance. Divide the total distance by the total time. This will give you the average speed.

Speed = Distance in kilometers/Time in hours

25 kilometers

15 kilometers per hour

Anything that goes 543 kilometers in 6 hours is averaging 90.5 kilometers per hour