Q: Fifty two weeks equals how much days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about General Science

5 meters = 0.005 kilometers.

Two times fifty.

25.3 meters = 2530 centimeters

Pressure doesn't change when you change substance, 120 PSI in water equals 120 PSI in air.

8,01 l equals 8,01 x 103 ml = 8010 ml

Related questions

266 days equals 38 weeks.

4 weeks = 28 days.

40 days

77 days is 11 weeks

7 days to a week, times 8 weeks. 7x8=56

238 days.

21

how much is four ounces equal to pounds?

five weeks, with five days left over to start the sixth week

1 weeks is 7 days so,25 days - 14 days (in 2 weeks) = 11 days longer than 2 weeks.25 days is 11 days longer than 2 weeks OR 1 week and 4 days longer.Phrased another way, the total 25 days,is 3 weeks and 4 days.

(5.5 weeks) x (7 days per week) = 38.5 days 924 hours 55,440 minutes 3,326,400 seconds

Well, there's seven days in a week so 8x7=56 so 56 days.