Best Answer

There are 12 inches in one foot. Therefore, 250 feet is equal to 250 x 12 = 3000 inches.

Study guides

☆

More answers

There are 25.4 millimetres in an inch. Therefore, rounded to two decimal places, 250 millimetres is equal to 250/25.4 = 9.84 inches.

250 centimeters = 8 feet 2 inches (rounded by the nearest hundreth).

That will depend on the units used. Without knowing that there is no ability to convert it.

250 meters = 9842.52 inches

250 inches is 6.94 yards.

That is 69.44 yards

Q: How many yards are in 250 inches?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about General Science

18,000 inches = 500 yards.

There are 144 inches in 4 yards. 4 yards x 36 inches/1 yard = 144 inches 1 yards = 36 inches

95 inches = 2.64 yards (there are 36 inches in each yard).

Three yards equals 108 inches.

There are 36 inches in 1 yard. So 106 inches is equal to 2 yards with a remainder of 34 inches. This could be rounded up to 3 yards approx.

Related questions

There are 36 inches in one yard. Therefore, 250 yards is equal to 250 x 36 = 9000 inches.

228.6 meters ==

354.166... square yards.

2.000 * * * * * 250 inch = 6.944... yards so 250 inch squared = 6.944... yards squared. That is a square with sides of 250 is the same as a square with sides of 6.944... yards. That is NOT the same as 250 sq inches, which is 0.1929 sq yards (approx).

5 ft x 250 ft x 0.75 inches = 5/3 yards x 250/3 yards x 0.75/36 yards = 2.89 cubic yards approx.

250 yards is 0.142 miles.

250 feet = 250/12 yards = 2.833 yards it takes 100-2.833 yards

250 divided by 3 = 83.3333 yards

8 yards = 288 inches, since there are 36 inches in a yard.

Not even 1.... 250 yards is equal to 0.1420455 miles.

250 cm = 2.73 yards (approx).

135 inches = 3.75 yards