Q: How many months is 150 working days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

5

It is 5 months of 30 days or 4.9 average months of 30.4 days. In real life (not mathematically speaking), the same time span may relate to a different number of months according to the days and months in question. February has 28 days in 3 out of 4 years whereas March has 31 days. The simplest calculation is: Let a month have 30 days in average, then 150 days are 150/30 = 5 months. A simple statistical calculation may be: Let a year have 365 days and 12 months, than a month has 365/12 = 30.417 days in average; then 150 days are 150 / 30.417 = 4.9315 months. Of course there are further statistical calculations that could be made for the missing information (since the first day is not known) but 5 months is a good answer.

150 what? Days? Years? Centuries? 150 months to hours and minutes

There are 12 months in one year therefore there are 1800 months in 150 years. 12 x 150 = 1800

1050 days.

Related questions

5

Delends on the months. Approximately 150

150.........

150 days (5 months)

The gestation period for a sheep is averaged to be 150 days

I thought 145 days was 5 months.... 30 days per month x 5 months = 150 days... so 145 days should be right around 5 months.

It is 5 months of 30 days or 4.9 average months of 30.4 days. In real life (not mathematically speaking), the same time span may relate to a different number of months according to the days and months in question. February has 28 days in 3 out of 4 years whereas March has 31 days. The simplest calculation is: Let a month have 30 days in average, then 150 days are 150/30 = 5 months. A simple statistical calculation may be: Let a year have 365 days and 12 months, than a month has 365/12 = 30.417 days in average; then 150 days are 150 / 30.417 = 4.9315 months. Of course there are further statistical calculations that could be made for the missing information (since the first day is not known) but 5 months is a good answer.

There are 24 hours per day, so let's divide: 150 / 24 = 6.25 days Since this number can be contained in a month, we need to set which kind of month it is. In a month with 30 days: It is .2083 months. In a month with 31 days: It is .2016 months. In a leap-year February: It is .2232 months.

150 what? Days? Years? Centuries? 150 months to hours and minutes

They are only in labor for a day, which is the birth process. Female goats are pregnant for about 150 days (about 5 months).

A pygmy goat is pregnant for about 150 days, then when she goes into labour it takes about an hour or so depending on the number of kids she is having.

Five months (150 days)