More answers

48 days is 6 weeks and 6 days.

Q: How many weeks is 48 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1 week = 7 days 48 weeks = 48 x 7 = 336 days

336 days is 48 weeks.

6 weeks and 6 days.

336 days / 7 days per week = 48 weeks

7 days = 1 week 342 days = 342/7 = 48.86 weeks (2 dp) or 48 weeks 6 days.

Related questions

48 days = 6weeks and 6days

336/7 = 48 weeks

There are 48 week in 336 days

There are 48 weeks and 6 days between January 1 2010 and December 9 2010.

12, 48, 306, 1836, 11060 wait i messed up.. i forgot the minutes so it goes months weeks days hours seconds

8064

There were 52 weeks and 1 day in 2009, which is the standard, with the exception of leap years.

77 days = 11 weeks

There are 13 weeks in 91 days.

There are 784 days in 112 weeks.

There are 196 days in 28 weeks.

The answer is 8.85 weeks or to be exact as 8 weeks & 6 days