Q: What year are there 27 pay periods?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 52 weeks in a year and therefore 52 pay periods for an employee being paid weekly.

You get payed twice a month so over the corse of a year you get payed 24 times or 24 pay periods.

750 every two weeks; there are 52 weeks in ayear or 26 pay periods; 26 x 750 = 19,500 per year

The current year is 2010 you are 27 2010- 27 = 1983

Nobody is ever 27 years old until 27 years afterthe year he's born in.

Related questions

Biweekly means every two weeks that should be around 24 pay periods.

There are normally 26 pay periods per year when you get paid biweekly. Since you get paid every 14 days it is possible to have 27 (26 x 14 = 364) and a year has 365 or 366 days). This occurs every 11 or 12 years. Years are never shorter, so you will not have a 25 pay period year.

If there were no leap years this would occur only every 7 years (as there are 52 weeks and 1 day in each non-leap year). In reality you will have 53 pay periods (or 27 pay periods if you are a fortnightly payer) every 5 or 6 years. E.g. In Australia... If your payday is Thursday this year (2010) you will have 53 pay periods this financial year in Australia (1st July to 30 June), the next time this will occur is in the 2016 financial year.

There are 52 weeks in a year and therefore 52 pay periods for an employee being paid weekly.

26 PAYPERIODS TIMES 14 DAYS IN A BIWEEKLY PAY PERIOD=364 DAYS 365 DAYS IN A YEAR - 364 PAID DAYS A YEAR=1 DAY LEFTOVER 11 years x 1 day left over= 11 days 2 leap years in those 11 years= 2 extra days 11 days +2 days= 13 days 365 days IN A YEAR + 13 days ACCRUED DAYS AFTER 11 YEARS= 378 days 378 TOTAL DAYS DIVIDED BY 14 days IN A PAYPERIOD= 27 pay periods SO THE ANSWER IS EVERY 11 YEARS SINCE THE LAST 27 PAYPERIOD YEAR SO DEPENDING ON YOU PAY DATES YOU WILL RECEIVE 27 PAYCHECK THE YEAR OF OR THE FOLLOWING YEAR.

Paid twice a month (24 pay periods a year)

Paid once a month (12 pay periods per year)

You get payed twice a month so over the corse of a year you get payed 24 times or 24 pay periods.

Semimonthly - 24 pay periods a year Bi Weekly - 26 pay periods a year. Number of Withholdings an payovers equal pay periods

there r 52 weeks.. so biweekly would make 104 pay periods No, you divide 52 by 2 if you are paid biweekly, therefore there are 26 pay periods in a year. There would be 104 pay periods if you were paid twice a week, not paid once every 2 weeks.

Paid every 2 weeks (26 pay periods per year)

The next year.