What would you like to do?
a decade is ten years so 3 of them would be thirty(30) years. thirty
3 people found this useful
Was this answer useful?
Thanks for the feedback!
There are ten years in one decade.
30 years=1 decade is 10 years so 10 x 3=30 years
365x30, factor in 7 or 8 leap years, so 10,957 or 10,958 days, depending on the number of leap years. But seriously, couldn't you have figured that out you…rself? If you have a computer, which you do, otherwise you couldn't ask this question, you can afford a calculator.
1/2 of a decade is 5 years.
Since a decade is 10 yrs. Its 60 years.
It would be 60 because 1 decade is 10 years
200 / 10 = 20 There are twenty decades....
There are 120 years in 12 decades
One decade equals ten years, and nine decades equal 90 years.
thirty two years
12 months in one year so in one decade there is 10 and you just multiply 12x3=36 36x10 =360 months. (•_•) tnx ♥kath♥
well Dec means ten and if there is 90 years there is 10x9 which is 90 so there is 9 decades in 90years... simples how old are you¿ none of your business i luv u ca…meron palanca
There are 15,268,000 minutes in 3 decades
There are: 3*10 = 30 years