3 motorcycles were sold for a total of 36000 how much did each one cost?
The cost for each motorcycle is 12000
each battery cost 32.65 then 8 batteries costs = 32.65 * 8 = 261.2 total
Total cost: 9.25 times 6 = 55.50
If 5 partners go into business together with three of the partners contributing 36000 each and the other two contributing 18000 each then what percentage of ownership do each of the partners have?
12.5% for the two 25% for the three the 2 split the 36000 between the two of them(18000x2=36000) so in essence there were 4 equal shares each receiving 25% the 2 have to split theirs giving them 12.5% each
Total Cost: = 9.30 * 7 = 65.10
Your total cost depends on the characteristics of each of the diamonds included in the total carat weight: the cut, clarity, colour and carat weight of each.
Julia sold 2 apple pies and 8 pumpkin pies for a total of 192 jill sold 11 apple pies and 9 pumpkin pies for total of 356 what is the cost of each pie?
It works out that each apple pie cost 16 and that each pumpkin pie cost 20
How much does each pair of sneakers cost if Meryl spends a total of 68.82 for 2 pairs of sneakers with same cost and the sales tax is 5.32 and she uses a coupon for 3.00 off her purchase?
The net cost is 35.57
If the total is 5.10 then they are 0.85 each.
The long run average total cost curve is the lowest average total cost for producing each level of output. It depicts the per unit cost of producing a good or service in the long run when all inputs are variable.
20 digital cameras that cost 125 each and 7 printers that costs 160 each Find the total cost for these items?
It is: (20*125)+(7*160) = 3620
How many of each item did you buy if paintbrushes cost 0.95 and a jar of paint cost 0.99 each and you spent 4.87 total?
2 brushes and 3 jars of paint.
Cost is an important factor in determining whether a good or service is produced as a public good How does this factor relate to the individual and to society?
1. The benefit to each individual is less than the cost that each would have to pay if it were provided privately, and 2. the total benefits to society are greater than the total cost.
When Cathy bought two parrots and three finches for a total of 38. Tim bought one parrot and five finches for a total of 40. What is the cost of one parrot and one finch?
Form a simultaneous equation and by solving it each parrot cost 10 and each finch cost 6
The total cost would depend entirely on how much each individual ring is worth.
How many animals of each one do you have to buy with 100 Total animals cows cost 1000 pigs cost 300 and rabbits cost 050?
i think around more than 50 of each maybe thats what i think.
Each tile is 1 square foot and cost 1.25 How much will it cost to cover 4 floors that are 12ft by15ft?
Total number of tiles: 12*15*4 = 720 Total cost: 720 * 1.25 = 900
a costing system that does not divide cost by function or allocation or een by each part of the manufacturing process. it takes a total cost and divides it by each part of the process. so essentially each part of the manufacturing process is assigned an equal estimated cost.
The easiest is to start a given time period (say a week of a month) with a full tank of gas. Record the odometer reading. This will be your starting miles. Throughout your time period, record the cost and gallons for each gas stop. On the last day of your time period, fill up your tank one last time, record this too, and now record the odometer again for your ending miles. You now need… Read More
What is the inequality that represents you having USD 47 to spend at the music store where you buy x tapes at USD 5 each and y CDs at USD 10 each?
Buying x tapes at $5 each is a cost of: $5 times x Buying y CDs at $10 each is a cost of: $10 times y → Total cost = 5x + 10y This total cost is less than or equal to the amount of money you have: $47; thus: 5x + 10y ≤ 47
5 x 42p = £2.10
6 x 1.30 = 7.80
The total producer surplus is what is left after you subtract the total variable cost from the total revenue. It is the amount of all the producer surplus for each product sold.
I suspect this is for Homework so I'm not going to tell you the answer. But subtract the price for the customer from the cost for the company then times it by 20
5 students went to the movies on Friday each ticket cost 5.00 the popcorn combo was 8.00 each and each student bought 1 ticket and 1 combo what was the total?
The total should be $65.00. Hope this helps! :-P
I did some research into this (my brother did) and each spartan cost 5000000 yen to make so that equals £36000. so 36000X6=£216000 just on the main characters, then you got the maps other characters vehicals and multi-player and distribution so im guessing nearly three quarters of a million
A farmer goes to the market and buys 100 animals at a total cost of 1000 dollars and cows cost 50 sheep cost 10 and chickens cost 50 cents each how man of each animal did he buy?
There is actually not 1 right answer to this question since the amounts spent on each animal are whole, even numbers. There are several different solutions to this problem.
In most, if not all states, yes.
What is the total cost of two sweaters 19.99 each and one pair of jeans 39.99 with a 6 percent sales tax?
The total cost is $84.76. To find this, first find the cost of all the items together ($79.97). Then, find the cost of sales tax. 6% = 0.06, so multiply the total cost by 0.06, which gives us $4.79. Finally, add the cost of all the items to the sales tax, which gives us the final answer, $84.76.
What is the cost of one pencil and one notebook if a student sold twelve pencils and eleven notebooks and got a total of twenty eight dollars solved with a system of equations?
The equation to solve is 12p + 11n = 2800 (where p is the cost of a pencil and n is the cost of a notebook and $28 is expressed as 2800 cents). Make n the subject: n = (2800-12p)/11. This is called a diophantine equation as it has lots of solutions. There are 21 different solutions to this equation: 6c for a pencil and $2.48 for a notebook. Total for one of each is… Read More
Multiply the price of one chair by 5 ------------ 89 x 5 = 445 this is the total cost of the chairs The price of the table is 495 add the cost of the chairs to this ................ 495 + 445 = 940 $940 is the total cost for the table and five chairs
How do you find the percentages for each item when you have a single cost amount and need to break it down for cost pricing for three different sizes?
The percentage of the total amount represented by a part of it is (100 times the part) divided by (the total amount) .
A firm adds its fixed costs and capable costs to determine its todal cost at each level of output.
The total cost for mango per acre is stating with cultivation cost 1,500 and for each plant including holes cost is 60 per acre 80 plants 4800 and the fertiliger cost per acer is 1,500 and the maintanance for up to 3 years is cost 15000 to 20000 so total cost is for 3 years =upto 25000 to 30000
Marilyn bought 3 pounds of apples for 2.80 2 pounds of carrots for 1.79 and 4 avocados for 99 cents each What was the total cost of these items?
The total cost of Marilyn's shopping trip for apples, carrots, and avocados is $15.38.
Twelve people rent a boat By taking 8 more people at the same rental rate the cost to each person is reduced by 2.50 How much is the rent for a boat?
If 12 people rent the boat, it will cost each of them $r. If eight more people, for a total of 20, rent the boat for the same total price, it will cost each of them $(r-2.50). So, 12r = 20(r-2.50) 12r = 20r - 50 50 = 8r r = 6.25 The total cost to rent the boat is 12 x 6.25 = 75. Double-check: 75 ÷ 20 = 3.75 which is 2.50 less… Read More
The Process Cost Sheet also called Cost of Production Report is the basic document in process costing. This document is prepared for each department and shows the quantities processed, total and unit cost, and cost of work transferred out, and still in process.
Frankie bougt two mechanical pencils Each pencil cost 3.87 What was the total the cost for the two pencils?
This question is for some a bit difficoult because there are so many words. We can simplify it by figuring out what is important in the question. Each pencil cost 3.87. Cost of two pencils? And it is easier to get the grasp of the question. 3.87*2=7.74
Some motorcycles are slow! Of course, "fast" is a relative term. In general, motorcycles reach high speeds quicker than automobiles because they are very light in comparison, so even though their engines are not as powerful, the power-to-weight ratio is high. That is, each horsepower has fewer pounds to push. The fastest cars may have higher top speeds than the fastest motorcycles, however, because motorcycles have poorer aerodynamics. Generally, only very expensive cars are faster.
During an election campaign a candidate gave away 5000 little advertisements The pens he gave away cost 0.23 each and the bumper stickers cost 0.14 each He spent a total of 970.00 for the pens?
He gave away 3000 pens
Watch closely . . . Total cost of 'm' gallons, purchased at the unit cost of $1.45 per gallon, is [ 1.45 m ] .
$62000 (who ever put that is very very wrong) Each shot costs $86.06
No. The weather is a climatic condition and has absolutely nothing to do with tax.
$1.0593, that's how they get you man, rounding that stuff up.
my company laid 5 pallets of zeon zoysia and the total cost of just the sod was $1200 so each pallet is around $240
A can of soda and a candy bar cost a total of 1.50 The can of soda is 1.00 more than the cost of the candy bar What is the price of each item?
$1.25 coke and $.25 for the candy bar
100 for top and bottom each side and 200 labor 65 font in aliment it's cost me 465 total
Just put a little money away each week. or look at the total cost, how soon you want to get the iPhone, then divide the cost by the weeks which will give you the value of how much you need to save each week.
I paid about $200/strut ($125 parts, $75 labor). Cost to Replace Front Struts 2003 Accord: I just got a quote from Les Schwab tires and they quoted; Struts $94.47 each total $188.94 Labor to install $41.25 each, total $82.50 Four Wheel Alignment - $72.95 Total of the replacement of the Front Struts - $344.39 plus tax.
If you bought equal numbers of 2 and 3 cent postage stamps and the total cost came out to be 1.00 what was the total number of stamps you bought?
You bought a total of 40 stamps- 20 of each of these denominatiions. 20 2-centers for 40 cents and 20 3-centers for 60 cents will cost $1.00.