Study guides

Q: How can you Make 86 cents using 10 coins?

Write your answer...

Submit

Related questions

10 pennies and 8 nickels =18 coins 10 cents + 40 cents = 50 cents

11

Ten nickels.

10- 1 cent 14 - 5 cents 2- 10 cents

You can make 43 US cents using three dimes, two nickels, and three cents. (3 x 10) + (2 x 5) + (3 x 1) = 43

Assuming that you are only using current US coins (5, 10, 25 and 50 cents), the answer is 21. NickelsDimesQuartersHalves1500013100112009300740055003600170010010811062104310241005105020312012205001310112010011

To make 75 cents out of 10 coins, you need 6 dimes and 3 nickels.

no

One coin rate is 10 cents its make 84 cents

3 quarters, 1 dime, 1nickel, and 3 pennies (25*3)+10+5+(1*3)= 93 cents

To make 55 cents with 15 coins you will use 10 pennies, 1 quarter, and 4 nickles.

four dimes equal 40 cents ten nickels equal fifty cents ten pennies equal 10 cents Add the 3 groups of coins for one dollar

5 coins and 5 coins

4 dimes, 1 nickel & 5 pennies

Only once. You'd need 10 pennies. Using 10 dimes would equal $1. Using 10 nickels would be $0.50. Using 10 quarters would be $2.50.

2 quarters = 50 cents 1 dime = 10 cents 2 nickels = 10 cents 1 pennie = 1 cent _________ 71 cents

6 * 10 cents + 1 * 1 cent 2 * 20 cents + 4 * 5 cents + 1 cent One quarter, two dimes, three nickels, one penny

28(10 cents) will make $2.80

2 x 25 cents + 1 x 10 cents

25 cents = 0 = $0.00 10 cents = 3 = $0.30 5 cents = 1 = $0.05 1 cent = 15 = $0.15 total coins = 19 = $0.50

It depends upon the currency:You cannot make 17 (US) cents ($0.17) - the closest you can make is 16 cents with a dime, nickel, and a penny;You can make 17 (Euro) cents (0.17â‚¬) by using one each of 10, 5 and 2 cent coins;You can make 17p (Â£0.17) by using one each of 10p, 5p and 2p coins.

Two quarters, 8 pennies.

25 cents two dimes two dimes

Two quarter dollar coins (25 cents each) and five dimes (10 cent each coin) or 3 x 25 cents = 75 cents 3 x 5 cents = 15 cents 1 x 10 cents = 10 cents Total = 100 cents or one dollar.

Three quarters = 75 cents plus 2 dimes to make it 95 cents.