A year usually has 52 weeks. So assuming you can save 100 bucks a week you will have more than 5000 bucks at the end of the year. 52 * 100 = 5200/- You can even afford to miss saving 100 bucks up to 2 weeks in a year and still end up with 5000 bucks.
One fourth of 5000 is 1250.
SavingsIf you start with $0.00 and save a penny daily, you will have saved $3.65 in one year (or $3.66 in a leap year).
5000 years. By definition, a light year is the distance a beam of light can travel in one year.
5000 cm is greater.
if i earn £5000 a year what percentage of tax should i pay
5000 / 4 = 1,250
different amounts every year.
5000 inches in one year
Save up as many ACs as you can and wait til a rare one comes along. That or save up either 5000 or 10000 ACs and buy a bank AC pet from Valencia.
Taking it from 2008 then 5000 years ago was the year 2992 BC.
5000 year 9000 year 8000 year 2000 year
5000/- year BC
60,000 a year
No. $42.30 is less than one percent of 5000.
the windmill was invented in 5000 b.c the windmill was invented in 5000 b.c
I say maybe ten? There for you get 5000 pumkins in one year from one pumkin plant holding 500 seeds from the year before,awesome ae
You would have to save $100,000 a year for you to get $1,000,000 in ten years.
There are 1000 metres in one kilometre. Therefore, 5000 metres is equal to 5000 / 1000 = 5 kilometres.There are 1000 metres in one kilometre. Therefore, 5000 kilometres is equal to 5000 x 1000 = 5000000 metres.
There are 365¼ days in a year SO ...365¼ x 5000 = 182650 days
Save up all your rox !! and then buy whateva u want