Two and a half laps
14 i think... 35/25=1.4 1.4*10=14
24 divided by 8 is 3, which means she can run 3 laps per minute. Assuming she doesn't slow down she can run 3*12, or 36 laps in 12 minutes.
about 50 laps
It would be about 32.2 laps to make one mile.
On official size tracks, the answer is 4 laps make a mile when your jogging 4 laps make a mile
Many tracks are 400 meters around. That would make it 7.5 laps.
In motocross racing there is not a set amount of laps it is asmany laps you can do in the set time (A race is normally between 20-40 minutes depending on how old you are etc)
if the track is 1/10th of a mile, you would have to make ten laps to equal one mile. you would have make 5 laps to make half a mile. So 10 laps plus 5 laps equals 15 laps.
4 laps make 1 mile
Four laps is equivalent to one mile. This therefore means that 125 laps make up the Indianapolis 500 miles.
3 and 1/8th laps.
2 and a half laps make a kilometer.
53.6 lengths of the pool or 26.8 laps.
64.4 25-meter laps make one mile.
1500/25 = 60 laps
8 laps = 1 mile
72 laps make a mile. so calculating the fraction 18 laps would be 1/4 of a mile!!!!
In general 1 lap is 1/4 miles and 1 mile is 1.6 km. 2 laps make 0.8 km. So approx. 2.5 laps make 1km.
In a 25 meter long pool it's 16 laps and in a 50 meter pool it's 8 laps