Study guides

Q: How many pennies are in 3 quarters?

Write your answer...

Submit

Related questions

You can use: 1 quarter and 75 pennies 2 quarters and 50 pennies 3 quarters and 25 pennies 4 quarters and no pennies 100 pennies and no quarters

2 quarters, 4 dimes and 3 pennies.2 quarters, 4 dimes and 3 pennies.2 quarters, 4 dimes and 3 pennies.2 quarters, 4 dimes and 3 pennies.

20 ways:3 quarters, 2 dimes, 1 nickel3 quarters, 2 dimes, 5 pennies3 quarters, 1 dime, 3 nickels3 quarters, 1 dime, 2 nickels, 5 pennies3 quarters, 5 nickels3 quarters, 4 nickels, 5 pennies2 quarters, 5 dimes2 quarters, 4 dimes, 2 nickels2 quarters, 4 dimes, 1 nickel, 5 pennies2 quarters, 3 dimes, 4 nickels2 quarters, 3 dimes, 3 nickels, 5 pennies1 quarter, 7 dimes, 1 nickel1 quarter, 7 dimes, 5 pennies1 quarter, 6 dimes, 3 nickels1 quarter, 6 dimes, 2 nickels, 5 pennies1 quarter, 5 dimes, 5 nickels1 quarter, 5 dimes, 4 nickels, 5 pennies8 dimes, 4 nickels8 dimes, 3 nickels, 5 pennies7 dimes, 5 nickels, 5 pennies

3 quarters 2 nickles 4 pennies

7 quarters = 7*25 = 175 pennies.

10 quarters and 50 pennies

roger has 3 quarters, 2 dimes, and 5 pennies. how much money does he have in all? roger has 3 quarters, 2 dimes, and 5 pennies. how much money does he have in all? roger has 3 quarters, 2 dimes, and 5 pennies. how much money does he have in all?

50 50 pennies

225 pennies

Three Quarters, Two Dimes, and Three Pennies makes 98 Cents25+25+25+10+10+1+1+1=98

2 quarters 3 dimes 8 nickels and 7 pennies equal $1.27

You have seven quarters and four pennies. q + p = 11 p + 3 = q (p + 3) + p = 11 2p + 3 = 11 2p = 8 p = 4 11 - 4 = 7

The minimum number of quarters, pennies, and nickels needed to make up 123 cents is 4 quarters, 4 nickels, and 3 pennies.

What is 3 dimes +4 pennies=

You could have: 3 quarters; 3 pennies 14 nickels; 3 pennies 7 dimes; 3 pennies

25 pennies and 3 quarters

3 quarters and 1 penny 2 quarters, 2 dimes, 1 nickle, and 1 penny 2 quarters, 2 dimes, and 6 pennies 2 quarters, 1 dime, 3 nickles, and 1 penny 2 quarters, 1 dime, 2 nickles, and 6 pennies 2 quarters, 1 dime, 1 nickle, and 11 pennies 2 quarters, 1 dime, and 16 pennies 1 quarter, 5 dimes, and 1 penny 1 quarter, 4 dimes, 2 nickles, and 1 penny 76 pennies (I didn't write all of the possible options, but these should be enough)

0.04 quarters make 1 penny

1,525

400

You can take 4 quarters, 9 dimes, 1 nickel, and 3 pennies

It is 100 cents.

47

2 quarters, 3 dimes, 1 nickel, 3 pennies. I worked it out by knowing that 3 pennies would be needed for sure (to get from 85 to 88), but not 8 pennies, since there's no 80 cent coin. Then just started working it out with quarters, then seeing how many dimes, and then nickels would work out to the six remaining coins.

3 quarters = 75 cents 7 dimes= 70 cents 3 nickels= 15 cents 8 pennies= 8 cents for a total of 168 cents or $1.68