5 PM Australian Central Standard Time (CST) = 11:30 PM PST (the previous day)
5 PM China Standard Time (CST) = 1 AM PST
5 PM Cuba Standard Time (CST) = 2 PM PST
5 PM North American Central Standard Time (CST) = 3 PM PST
If it is 8am CST it is 6am PST
2pm PST = 4pm CST, and 2pm CST = 12pm PST So CST and PST has a 2 hr time span difference. In which CST is 2hrs ahead of PST.
There is a two hour time difference between CST and PST. Example: 8 AM in PST = 10 AM in CST.
12 noon cst
9am PST = 5pm GMT Difference of 8 hours
12 pm (noon) Pacific time (PST)would be 2 pm Central Time - (CST)
5 pm. PST (or Pacific Standard Time) is 2 hours behind CST (or Central Standard Time).
At 5 PM PST, it's 8 PM EST.
5 AM Pacific Standard Time (PST) = 5 AM Pitcairn Standard Time (PST) = 7 AM American Central Standard Time (CST) = 8 AM Cuba Standard Time (CST) = 9 PM China Standard Time (CST) = 10:30 PM Australian Central Standard Time (CST)
5pm UTC = 9am PST = 10am PDT
2 pm PST = 4 pm CST = 5 pm CDT
Since PST is 2 hours behing CST it would be 7:30. MST would be 8:30 and EST would be 9:30
CST_Central_Standard_Time_to_PST_Pacific_Standard_Time_conversion(CST) Central Standard Time is 2 hours ahead of (PST) Pacific Standard Time.. and so: CST/PST 12 a.m. Tuesday = 10 p.m. Monday 1
US Pacific Standard Time is 2 hours behind US Central Standard Time, so if it is 8:30 PST it would be 10:30 CST.
6 PM Eastern, so that's 5PM CST.
CST is UTC-5, this means it is five hours behind GMT/UTC. Therefore, 12 noon in CST is 5pm in GMT.
Central Standard Time is 2 hours ahead of Pacific Standard Time, so at 12 PM in PST, it would be 2 PM in CST.