Q: What is the average speed if a car travels 100 km in 1 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

40mph

Average speed = distance/time = 100/4 miles per hour = 25 mph.

Speed = Distance/Time = 100 km / 4 hours = 100/4 km per hour = 25 kph

100 mi/4 hr = 25 miles per hour.

25mph 100 miles / 4 hours = the amount of miles per each hour

100 mph. And that's one very fast cat!

In 6 hours @ 120 km per hour, the train travels 120*6 = 720 km. In 5 hours @ 100 km per hour, the train travels 100*5 = 500 km. So, in all the train travels 720 + 500 = 1220 km in 6 + 5 = 11 hours. Its average speed is 1220/11 =110.9090.. recurring km per hour.

Average Speed= Total Distance/Total Time =(100+30)/(1+2) =(130miles)/(3hours) =43.333mph

average velocity = miles/hours = (100 + 30)/(2 + 1) = 130/3 ≈ 43.33 miles/hour

the answer is 60 mph (plato)

Average speed = total distance divided by total time (100 km) divided by 2 hours = average speed = 50km/h.

Speed = distance/time So speed = 100/5 = 20 Answer: 20m/s.