You will obviously be tired at first, but it will get easier as you go along. You will also lose weight, have a better heart and lungs, feel better about yourself, and it will realy tone your legs. I would not run as long if I was just starting out. Try just 20 minutes at first and then add another 5 minutes every two weeks.

🙏

🤨

😮

😂

Q: What will running for 45 minutes a day 3 days a week do to your body?

Write your answer...

2-4 days a week is good for 30 minutes.

1 week = 7 days = 168 hours = 10080 minutes

1 week 5 days 18 hours 55 minutes

8 days = 192 hours = 11520 minutes

60 minutes in an hour 24 hours in a day 7 days in a week. Equation: 60 x 24 x 7 = 10080 minutes in a week

There are 60 minutes in an hour and 24 hours in a day and 7 days a week so that is: 60x24x7=10080

It depends. If you are talking about 30 minutes of moderate activity, such as walking or other low impact workout, then yes, exercise 7 days a week. However, there is no reason you should be performing strenuous exercise routines 7 days a week. Your body needs time to recover.

About 15-60 minutes, 6 days a week.

0.5 week = 3.5 days = 3.5*24 = 84 hours = 84*60 = 5040 minutes

Doing cardio exercises, like boxing, running, or other aerobics, 30 minutes a day 4-5 days a week is the best way to reduce fat all over your body.

Three upper body workouts per week on next consecutive days is good.

Sure! If you are starting a new fitness routine, start slow. As you get more and more advanced, pick up the pace! A good idea is to sometimes, instead of 5 days a week, run for an hour 3 days a week (just depends on your schedule). Just remember to pick up the pace every time you get on the treadmill and don't be afraid to do more than 30 minutes :D It slims your upper arms, thighs, butt, hips, calves, and stomach. Have Fun!!!!!!!!

30 minutes a day for 3 days a week

an hour three days a week

16666 and 2/3 minutes

30 minutes 3 days a week.

I did 20 minutes on my treadmill , 4 days a week, and lost about one pound a week.

There are 60 minutes in an hour, 24 hours in a day, and 7 days in a week.So 1 week has 60 x 24 x 7 = 10,080 minutes; and 28 weeks is 282,240 minutes.

1 week 3 days 23 hours and fifty minutes

The result is 12 days 18 hours 50 minutes 58.56 seconds.

60 minutes five days a week.

There are 60 seconds in a minute, 60 minutes in a hour, 24 hours in a day, 7 days in a week. 60x60x24x7= 604,800 seconds in a week.

The answer will depend on how many days in a week you work. Multiply 2 hours and 40 minutes by that number.

10.5 days x 24 hours/day x 60 minutes/hour = 15,120 minutes

For grammar schools in Japan, there are three 6-hour days and two 5-hour days a week. A school hour is 45 minutes. There are five days in a school week now.